Alaaf! Alaaf! Alaaf!

In december 2015 heeft Dagmar van Beurden in de Telegraaf gestaan. Paola van de Velde schreef een mooi artikel over de carrièreswitch van Dagmar: manager nu coupeuse.

Veel leuke reacties! Waaronder ook enkele bijzondere verzoeken. Zo vroeg Frank Mooi vandaag een carnavalsjas te maken. Bijzonder omdat het origineel verloren was gegaan in een brand. Maatnemen op afstand. Antiek band en knopen ontvangen via de post. Wat belletjes heen en weer. En twee weken intensieve arbeid. Met deze unieke carnavalsjas als resultaat. En een hele blije Frank. Alaaf, Alaaf, Alaaf!


 

 

 

Bedankt Frank voor dit mooie project!

 

Een klassieker: Marlène Dietrich broek

 

In november 2015 is met trots het eerste item uit de eigen collectie gepresenteerd:
De Marlène Dietrichbroek.

Een stijlvolle broek voor feestelijke Marlene-Dietrich-Broek-Mooivandaagen zakelijke gelegenheden.

Deze broek kan op maat in elke kleur speciaal voor u worden gemaakt. In de collectie is standaard een zwarte variant opgenomen. Op verzoek is de broek afgelopen winter ook in een zwart-met-witte krijtstreep uitgevoerd. Een  plaatje!

YvonneKemmerlingMooivandaag

 

Zo blijkt ook wel uit de brede glimlach van Yvonne.  Zij stuurde me deze foto kort nadat ze hem had ontvangen.

Zomer 2016 gaan we voor een offwhite variant met donkerblauw piping- of paspelband op de pijpen en een lichtgrijze krijtstreep.

Wil jij ook stralen in zo’n broek? Neem contact met ons op  en bel 06 44846886 of mail mooivandaag@gmail.com

 

 

In de krant!

Op zaterdag 12 december 2015 schreef De Financiële Telegraaf over mijn switch van manager naar coupeuse. Hartstikke leuk om zo in de krant te staan. Bedankt allemaal voor de enthousiaste reacties!

Coupeuse Utrecht Telegraaf Switch

Als spreker bij D-Rosé

Vanmiddag te gast bij D-Rosé in Amersfoort. Dress 2 Impress or not? Dat was het thema. Wendy van Hardeveld had een goede presentatie over power poses en glamourfotografie. Er werd enthousiast gereageerd op mijn presentatie met Power dress tips en de Marlène Dietrich broek. Zeker 3 vrouwen dragen met de feestdagen Mooi vandaag. Te gek!

Eén van de tips: mantelpakje, jasje, jurk, broek of rok… Vier dat je een vrouw bent! Ga voor kleuren die je goed staan en kies liever donkere dan lichtere kleuren.

Mijn absolute favoriet in de categorie Dress 2 Impress.

Dress2Impress


 

Zou jij deze jurk wel in jouw kledingkast willen hebben hangen? Bel of mail me!

Mejuffrouw Ada

De maand november staat in het teken van Mejuffrouw Ada. Annet van Werkhoven – Scherpel vervult deze en andere rollen met verve tijdens haar historische rondleidingen op de Utrechtse Heuvelrug. Lees meer op De Werkhoven. En ik mag haar kleden. Eerst heb ik een lange kostuumrok van wollen streep stof voor haar gemaakt. Nu werk ik aan een Victoriaanse blouse met ballonmouwen. Dat zijn met recht eeuwenoude favorieten!

Van start

Vanaf vandaag heeft Mooi vandaag een website! Nu zijn we echt van start. Nou ja, van start…. Er blijft nog zoveel te wensen als het om een website gaat. Mooie foto’s, een maattabel, verwijzing naar Facebook. Voor nu vind je hier de basisinformatie. Het kan altijd mooier en beter. Wordt vervolgd!

Oh, en ben jij een vrouwelijke websitebouwer die in ruil voor een favoriet wel wat hulp wil bieden bij het mooier maken van deze site? Je hulp is van harte welkom!