Even voorstellen

Mooi vandaag is Mooi van Dagmar. Ik ontwerp, teken, knip en naai alle kleding zelf. Met veel plezier, vakmanschap en oog voor detail.

Ik werk graag met mijn handen. Iets maken vind ik fijn. Van jongs af aan maak ik kleding en heb ik ervaren hoe bijzonder het is iets unieks te dragen. Iets dat niemand anders heeft, echt goed past en precies is wat je zoekt. Dat gevoel wens ik iedereen.

Kwaliteit met karakter

Ik vind het belangrijk dat wat ik maak van hoge kwaliteit is. Aan kleding moet niet te zien zijn dat het ‘zelfgemaakt’ is. Die professionele uitstraling bereik ik door de juiste stof te gebruiken. Daarbij werk ik graag met natuurlijke stoffen of stofmengingen in plaats van zuiver synthetische.

Hoge kwaliteit gaat ook om vakmanschap. Dankzij mijn opleiding tot coupeuse aan de Rotterdamse Snijschool heb ik het technisch inzicht om patronen op maat te tekenen en aan te passen naar de wensen van jouw lijf. Tijdens de uitvoering is ruimte voor creativiteit waardoor er iets nog mooiers ontstaat. We creëren samen iets unieks.

2015

start Mooi vandaag

50+

Kledingstukken

100%

Tevreden klanten